....

Oj nu är det nästan en månad jag var inne... inte okej Ida! :P

Här flyter allt på som vanligt. Har varit iväg på våran första hopptävling för i år som gick över förväntan. I 1m kom jag totalt på 15e plats av 45 startande och i 1.10 gick det sämre och hamnade nånstans bland de 10 sista. Men överlag är jag nöjd och nu vet jag vad som jag måste träna på då han får ett helt annat sug på tävling än vad han får hemma eller på träning.
Har införskaffat mig ett pelhambett med gummistång då han blev lite väl stark.

Annars så jobbar vi på som vanligt.
På söndag är det dags för första terrängträningen för i år och därefter är det tävlingar den 29/3 och 12/3 båda hoppning.

Nått annat kul är att jag har bokat en hingst till min systers sto som jag ska låna och ta föl på. Ska bli så kul och spännande, hoppas hon tar sig och att det kommer ett lovande föl. Men både mamman och pappan är fina hästar. Som hingst har jag valt Sir Odenburg super fin dressyrhingst med ganska mycket fullblod som ger nätta avkommor med mycket gång. Då stoet är ganska litet (163 imkh) så får inte avkommorna bli för stora. Hon saknar gång men har en otrolig hoppkapacitet som jag hoppas hon kommer nedärva. Målet är en bra individ för fälltävlan :)